-klikni na sliku za veći prikaz-

 

 

 

 

 

 
DOJMOVI KLIJENATA...

 

Kada sam se susrela sa regresijom imala sam puno problema u životu te mi je došla kao dar sa neba. Imala sam dugogodišnju bol u koljenu te skoro završila na operaciji kada sam se odlučila za regresiju u prošli život.
Kako smo putovali kroz živote osvijestila sam  kariku koja je bila nužna za moje ozdravljenje.  Bol u koljenu je nakon par dana potpuno nestala.
O Dini kao terapeutu i osobi bi voljela reći sve najljepše, toliko vodstva, toliko bezuvjetne ljubavi, divna učiteljica i duhovni savjetnik. Osvijestila sam puno toga kroz svoj način razmišljanja uz njenu intuiciju koja me vodila kroz cijelu terapiju.
Dina hvala ti od srca što si mi pokazala da je moć u meni kako bih još snažnija koračala kroz svoj život.         
                                                                                                                              Julija 33 god.                                                                                                

 

Došao sam na regresiju osvijestiti jedan odnos u svom životu koji je bio blago rečeno izazovan. Nisam imao nikakva očekivanja, jer nisam mogao zamisliti kako će to izgledati. No ono što sam doživio me ugodno iznenadilo.
Prekrasno iskustvo gdje sam shvatio kako smo mi ljudi u biti moćna i divna bića i da kada svijet gledamo kroz leću ljubavi sve se kreće na bolje.
Moj odnos sa mojom pertnericom se drastično popravio i postao sam svjesni sudionik tog odnosa.
Dina, Hvala ti neizmjerno na tvom vodstvu i podršci.
                                                                                                                                Ivan 40 god.

 

Na duhovno savjetovanje me ponukala znatiželja. Došla sam i kada sam vidjela Dinu "kliknule" smo na prvu. I sama mi je rekla da je jako bitno da klijent i terapeut kliknu na energetskoj razini te da se onda stvara plodno tlo za rad i napredak.
Ono na što me je znatiželja dovela pretvorilo se u jednu divnu avanturu otkrivanja sebe. Dinino vođenje, smirenost i empatija su mi davale snagu na mom putu. Divna je i veliki učitelj. Hvala ti Dina.
                                                                                                                             Karla 38 god.

 

Theta terapije su mi promijenile život doslovno. Toliko toga je bilo zakopano u meni da naprosto nisam bila svjesna tereta kojeg nosim u životu.
Napokon imam slobodu stvarati život kakav želim.
Svjesna sam po prvi put da je moj život moja odgovornost. Toga sam se toliko dugo bojala. Hvala ti Dina što si mi otkrila da postoji i drugi način življenja, život iz srca, život iz onog mjesta koje je sveto u nama. Hvala ti zauvijek.
                                                                                                                             Ljiljana 46 god.

 

Na regresiju u prošle živote sam došao zbog dugogodišnje fobije od vatre. Dugo me to mučilo i ograničavalo moje funkcioniranje u životu. Kada sam iskusio taj strah i osvijestio od kuda je potekao on je postepeno gubio svoju snagu. Shvatio sam da strah može dominirati samo onda kada je potisnut, kada sam ga osvjestio izgubio je na svojoj snazi. Dina me svojom energijom (koja je jednostavno zračila) vodila kao anđeo. Tješila, objašnjavala, učila... Hvala ti Dina na svemu.
                                                                                                                              Sven 35 god.