"Živimo posredstvom jedan drugoga i jedan za drugoga. Sami možemo ostvariti tako malo. Zajedno tako mnogo."
Helen Keller
 

 

"Mudrost se ne stječe iz udžbenika, nego se u plamenu života mora iskovati iz čovjekova iskustva"
Morris Raphael Kohen

 

 

 

 

 

 

"Molitva nema veze s dobivanjem. Stvar je u koncentriranosti na trenutak i opažanju magičnoga u svakodnevnome."
Larry Dossey
Đeraldina Lumezi
Diplomirani Regresoterapeut sa dugogodišnjim iskustvom
Napredni Thetaterapeut
Diplomirani Intuitivni životni trener
Život i iskustvo su najbolji učitelji. Učenje traje cijeli život. Ovo je pozornica gdje smo došli iskusiti kako je to biti "JA". Moj unutrašnji život i bogastvo koje nosim iznutra doveli su me do toga da to dijelim sa drugim ljudima. Beskrajno sam zahvalna na tome. Ništa u ovom svemiru nije slučajno, sve je predivno vođeno i orkestrirano samo ako čovjek kao dio univerzuma otvori svoje duhovne oči i pogleda ljepotu u sebi i drugima...
Rođena sam u Zagrebu, te sam veliki kreativac i zaljubljenik u život i stvaranje. Od malih nogu bila sam "drugačija", osjećala bih ljude energetski te su me oduvijek zanimala duhovna područja.
Upijala bih emocije ljudi oko mene i živjela ih na vlastitoj koži iako toga tada nisam bila svjesna. Empatički bih se mogla toliko uživjeti u nečije osjećaje da bih doslovno osjetila bol u određenom dijelu tijela koja mi je bila indikator što to muči osobu.
Priroda mi je oduvijek bila drugi dom, trenutci samoće velika inspiracija i nadahnuće. Obožavala sam čitati duhovnu literaturu, a tako je ostalo i danas. Čitanje kao jedna od mojih strasti. Osobno vjerujem u samoedukaciju kroz čitanje, pisanje, istraživanje, seminare, jer doći će doba kada će ovaj sustav obrazovanja koji nas sili na učenje nepotrebnih podataka kroz indoktrinaciju i ispiranje mozga završiti. Tada ćemo učiti sa desnom stranom mozga. Biti ćemo slobodni istraživači.
Intuitivno bih odmaknula veo ove trece dimenzije i doživljavala duhovna iskustva. Put me je vodio sve dublje i dalje, kroz školovanje za Theta terapeuta, Regresoterapeuta, intuitivnog životnog trebera te razne seminare za duhovni razvoj, radionice, tehnike disanja, meditacije, te osobna duhovna iskustva sa učiteljima.
Ali uvijek mi je najvažnija bila moja svjest o neraskidivoj vezi sa sa mojim unutrašnjim Bogom, Svjetlošću, Milosti ili kako god to hoćete nazvati, jer na posljetku svi smo jedno.
Sada sam tu trenutno na zemlji da podijelim tu ljubav, svjetlost, iskustvo sa vama, da zajedno pokušamo kokreirati nešto lijepo za sve nas. Jer kada jednom shvatimo da smo jedno i da sve što činimo sebi istovremeno činimo i drugima, da smo jedno u oceanu svjesnosti, budi se u nama nova snaga da stvorimo novi svijet.
Ako nečiji put mogu obasjati već i jednom jedinom zrakom svjetla, ako nekoj duši mogu pomoći da jasnije sagleda život i dužnosti. Ako i jednog čovjeka mogu podučiti da su Bog i raj blizu, uspijem li širiti svjetlo, nadu i radost i pomognem li ukloniti prokletstvo mentalnog slijepila i tako blagosloviti svakoga koga sretnem moja misija će biti ispunjena.
Ali uvijek ta promjena počinje od nas...