"Sadašnje iskustvo o životu postaje mnogo cjelovitije, intenzivnije i stvarnije kada smrt gledam kao dio života, a ne nešto čega se treba bojati ili što treba nijekati. Živi u ljubavi i ne brini. Ljubav jest otpuštanje straha."

 
-klikni na sliku za veći prikaz-

 

 

 

 

REGRESOTERAPIJA
Ako ste se oduvijek pitali zbog čega se bojite visine, vode, imate razne strahove i fobije ili ako pogledate potpunom strancu u oči imate osjećaj da ga poznajete. Ako Vas određena mjesta jako privlače, a niste tamo nikada bili odgovor biste mogli dobiti na putovanju kroz svoje prošle živote.
Regresija je potpuno sigurna, relaksirajuća tehnika pomoću koje iskusimo putovanje u svoje prošle živote.
Tema prošlih života je kontroverzna za mnoge ljude budući da se toga sami ne sjećamo.
Sve što smo ikada proživjeli, čuli, pomirisali, dodirnuli, okusili, vidjeli zasigurno je pohranjeno u našem podsvjesnom  umu, kako iz ovog života tako i iz svih prethodnih. Naš svjesni um filtrira sve te podatke zbog toga što kada bi svjesno primili sve te informacije naših pet ograničenih osjetila ne bi moglo funcionirati. Kroz regresiju mi imamo mogućnost prisjećanja i ulaženja u prošle živote iskustveno.
Naš analitički um uvijek pokušava sve analizirati,kontrolirati,racionalizirati,a često sve što trebamo ućiniti je upravo suprotno,ne analizirati već iskusiti,ne kontrolirati već dopustiti nećemu da se odvije,i ne racionalizirati nego dozvoliti da emocije budu indikatori našeg trenutnog stanja.
Terapijska vrijednost regresije je velika i bilo bi divno kad bi i službena psihijatrija češće posegnula za ovim vrijednom tehnikom.
Kroz regresiju je moguće iscjeliti um, tijelo, dušu i osvjestiti mnoge odnose u sadašnjem životu.
Prijava za regresoterapiju